Szeretnél egy lovat? Most megtudhatod milyen versenyló tulajdonosnak lenni 1 hétig a Kincsem Parkban mindössze 1.990 Ft, belépővel a versenyistállóba

1 990 Ft
Már nem elérhető
Érték
4 000 Ft
Kedvezmény
50.3%
Megtakarítás
2 010 Ft

Kupon tartalma

- Egyéni látogatás a lónál heti maximum 1,5 óra (3-szor 1/2 óra vagy 2-szer 3/4 óra vagy egyben másfél óra)

- Fényképes (ideiglenes) belépőkártya a Kincsem Parkba;  (minimum két heti látogatás váltása esetén)

- Oklevél az "örökbefogadásról" a jelképes lótulajdonosnak  (minimum két heti látogatás váltása esetén)

- Tréningek megtekintése a tribünről heti többször

- Lehetőség részt venni a ló körüli teendőkben (sörényfonás, csutakolás, karámozás, stb.)

- Az első vásárlók (a készlet erejéig) ajándékba kapnak: sörénytincset, szerencsehozó patkószöget, patkót

- Friss hírek, képek, videók rendszeres megosztása a versenylóról; - Értesítések a ló tervezett versenyeinek időpontjairól előre

- Asztalfoglalás a Panoráma Étteremben versenynapra; - Fogadási tájékoztató versenynap

- Maximum 2 felnőtt és 3 gyermek részére szól egy kupon.

- Egy tagsággal az istállóban egyszerre 2 felnőtt és maximum 3 gyerek tartózkodhat; A tréning megtekintésére a tribünről nincs létszám korlátozás.

- Az éttermi asztalfoglalásnál nincs létszám korlátozás. A fogyasztást nem tartalmazza a kupon; Időpont egyeztetés céljából minél előbb vegye fel a kapcsolatot velünk e-mail-ben.

- A kupon nem vonható össze más kedvezményekkel.

 

További információk: https://www.facebook.com/szindikatusistallo

Fontos tudnivalók

A kinyomtatott kupont mindenképp vidd magaddal a helyszínre.

Előzetes bejelentkezés szükséges emailben vagy telefonon.

Kérjük lehetőség szerint jelentkezzenek már a vásárlás napján a kuponnal

Email cím: szindikatusistallo@gmail.com

Telefonon: 06 70/427-7385

Helyszín: 1101 Budapest Albertirsai út 2-4

Előzetes bejelentkezés szükséges minél előbb, mert idősorrendben történik a foglalás. Kuponod megvásárlása napján, maximum 2017. május 24-ig jelentkezz a szolgáltatónál a szindikatusistallo@gmail.com e-mail címen. Az ajánlatban szereplő 1 hét az első látogatástól kezdődik, de legkésőbb 2017. május 24-től.

Egy ember bármennyi kupont vásárolhat és használhat fel vagy adhat ajándékba.

A versenyló futtatás egy semmihez nem hasonlítható élmény. Különleges szórakozást és izgalmat nyújt. Most kockázatok nélkül ismerheted meg milyen egy ügető versenyló tulajdonosának lenni, belecsöppenni egy különleges világba, amely sokakat ejtett már rabul. A kupon megvásárlásával egy igazi versenyló jelképes tulajdonosává válhatsz egy hónapig és belemélyedhetsz a lóverseny rejtelmeibe. Ez idő alatt garantáltan biztosítunk Neked minimum kétszer negyed órát, amikor csak Te és családod látogathatod meg, simogathatod, etetheted lovad a Kincsem Parkban, amely egy 84 hektáros óriási zöld területen fekszik az Örs Vezér tér mellett, könnyen megközelíthető helyen. Az autóval érkezőknek ingyenes parkolóhelyet biztosítunk. A találkozók során jobban megismerheted jelképes lovad, tanulhatsz a versenylófuttatásról, versenyzésről, lóversenyfogadásról, amiben szakemberek lesznek segítségedre. Igény esetén jelen lehetsz, amikor lovadat patkolják, ápolhatod, lecsutakolhatod, akár a sörényét is befonhatod.  Folyamatosan kapsz híreket, fényképeket vele kapcsolatosan, így ha esetleg nem is tudod kihasználni a személyes találkozókat, nem maradsz le semmiről, ami a lovaddal kapcsolatos.
A kuponhoz jár egy ideiglenes, fényképes belépő, ezzel bejárhatsz a Kincsem Parkba és nap mint nap figyelemmel kísérheted a versenypályán
tréningező lovak edzéseit, majd a versenynapokon a Panoráma Étteremben szurkolhatsz családoddal és barátaiddal, ahonnan követhetitek a versenyek alakulását. Az asztalfoglalást elősegítjük, így biztosan mindig lesz helyetek a Panoráma Étteremben. Mindenképpen érdemes a fogadást is kipróbálnotok, hogy teljessé váljanak a versenynapi élmények is. Ebben szintén szakszerű segítséget kaptok, miként egy szerencsehozó patkószöget is, amely bizonyítottan gyakorta segít, hogy mellétek szegődjön Fortuna, és a verseny után mehessetek a pénztárhoz a nyereményt felvenni. Természetesen, hogy egy kézzel fogható, örök emlék is maradjon a versenylovadról, kapsz egy fotóval ellátott oklevelet. Ezen szerepelnek a ló adatai és élettörténete, eredményei és a Te neved, mint tulajdonos. Élvezheted a lótulajdonos megtisztelő szerepét, igaz tulajdonjogod nem lesz az állat felett, ám kötelezettséged sem. Olyan leszel, mint egy kezdő nagyszülő, aki az unokával játszik és kirándul, de nem kell 24 órás felügyeletet vállalnia. A lóval és a versenyeztetésével kapcsolatos kérdésekben kizárólag a vele foglalkozó szakmai stáb dönt. A versenyben elért sikerek mellett talán a legfontosabb, hogy a versenyló nem csak a futamban okozhat örömöt, hanem a mindennapokban is. Meglátogathatod az istállóban, figyelheted felkészülését, fejlődését és idővel ez a gyönyörű állat szinte családtagként kötődhet hozzád! Létrejöhet akár egy hosszabb távú "együttműködés" is.
Vágj bele, élmények sora vár!

Megközelítés

Szindikátus Istálló

Email cím: szindikatusistallo@gmail.com

Telefonon: 06 70/427-7385

Helyszín: 1101 Budapest Albertirsai út 2-4